Om oss


Spanrep er en del av CJ Hvidevareservice Aalborg, hvor vi siden 1970 har servicert og reparert hvitevarer og små elapparater.

Vi utfører reparasjon og service av alle typer hvitevarer og små elapparater. Hvitevarer i hele Danmark, og små elapparater i Danmark, Sverige og Finland.

Med mange års erfaring er vi det sikre valg, når ditt produkt går i stykker. Det skyldes at vi, med vår ekspertise, vet nøyaktig hvordan vi skal håndtere oppgaven så raskt som mulig, og at vi, gjennom våre samarbejder, handler reservedeler direkte fra produsenten.

Vi er autorisert servicepartner for mer enn 50 produsenter, hvilket innebærer at vi er de eneste som er autorisert og utdannet til å reparere produktet innenfor reklamasjonsretten, hvis reklamasjonsretten skal opprettholdes. Det sikrer at vi har den nødvendige kunnskap som skal til, for at vi kan reparere ditt produkt så raskt som mulig.

Vår misjon er å servicere våre kunder, så raskt som mulig, så smertefritt som mulig og forsikre trygghet i hverdagen, ettersom et hvert defekt produkt betyr en utilfreds og bekymret kunde.


Spanrep